Del 1 av 3 om kosttillskott och hälsa!

Så, då var det dags för nytt år med nya utmaningar som väntar runt hörnet! Många av dessa utmaningar vet vi redan långt innan att vi ska ställas inför, medan en hel del andra kommer som en överraskning.

För att det ska bli mindre stressigt och för att dessa överraskande utmaningar ska kunna redas ut på bästa möjliga sätt så är det viktigt att se till att ha lite tomma dagar i kalendern. I denna ”artikelserie” kan ni läsa lite allmänna tankar om kost och hälsa!

Problem och frustrationer

Okunskap om kosttillskott kan leda till ilska

Ofta bokar vi upp oss långt fram och ofta jobbar vi alldeles för mycket. Detta leder till att när alla de där oväntade jobbiga små sakerna som händer i livet väl dyker upp så har vi ingen som helst plats eller tid för att ta hand om det på ett bra och konstruktivt sätt.

Det, i sin tur, leder till att det blir en enorm press och stress på oss och vi hamnar lätt i en situation som är svår att ta sig ur. Vi känner alla igen detta för det händer oss alla då och då, så det finns mycket bra tips att ta till sig för att det ska kännas något lättare.

Vissa saker kanske framstår som rena självklarheter, men det kan behövas tips och förslag från andra ändå! Som till exempel kosttillskott, visst vet de flesta av oss att det är bra med kosttillskott och de flesta av oss äter någon form av kosttillskott, men ibland behöver man lägga till, eller byta ut de man redan använder.

Senaste tipset – MCT Olja

Ofta blir det så att vi tar tips och förslag från personer i vår närhet, men i många fall kan det faktiskt vara ännu bättre att inspireras av okända människor som delar med sig av sina upplevelser.

Just när det kommer till både kosttillskott och till jobbiga överraskningar som lätt kan göra att det blir jobbigt i vardagen så finns det mängder av tips! Kanske har du samma problem som en helt okänd som hittat bra lösningar på problemet? Då är det självklart bättre att ta till dig av den informationen än att bara köra på i gamla hjulspår där man fortsätter på samma sätt hela tiden. Det senaste tips vi har fått är att använda MCT Olja vid deff och/eller viktnedgång. Det unika med MCT olja är att den tas upp lika snabbt som glukos och kan ge snabb energi innan träning. Man ska absolut inte vara rädd för att få i sig lite fett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *