Del 2

Hoppas att ni gillade del 1 om kosttillskott, där vi bland annat tipsade om MCT Olja.

Del 2

Det är mycket vi ska hålla reda på idag, oavsett om vi tillhör de äldre generationerna, mellangenerationerna eller om vi är unga. Att leva hälsosamt är en sådan där grej som kan förena många människor med olika bakgrund och oavsett ålder så kan man vara en person som är noga med att ta hand om sig själv.

Idag finns det mängder av enkla lösningar för ett mer hälsosamt liv. Det enda vi egentligen behöver göra är att gå till affären och välja livsmedel som är nyttiga, gå hem och tillaga maten och äta utan dåligt samvete. Sedan är det såklart alltid bra att lägga till även kosttillskott som extra nyttig grädde på det nyttiga moset!

Idag är produkterna många och det kan kännas som en stor och ogenomtränglig djungel, men samtidigt har vi ju bra verktyg för att söka information idag. Hittar vi inte den information vi behöver på nätet så kan vi alltid tala med kostrådgivare, personal på hälsokostbutiker med mera.

Oavsett hur vi bra vi äter och oavsett hur rätt kosttillskott vi väljer så behövs också motion och träning av olika slag för att vi ska hamna på topp vad gäller hälsan. Även här kan vi finna mängder av bra tips från alla möjliga håll idag, så det är knappast svårt att hitta olika möjligheter!

Ett stort utbud behöver dock inte alltid betyda att man hittar rätt, utan det stora utbudet kan istället bli det som gör att vi inte hittar alls. Då dagens samhälle har så många som arbetar med hälsa på ett eller annat sätt har vi dock många att fråga, så det är inte svårt att göra en vändning och börja leva mer hälsosamt! Det enda som behövs är viljan, motivationen och bra inspiration och information!

Det man verkligen bör undvika är att konsumera för mycket skräpmat och alkohol. Tror du att alkohol inte är någon fara för din träning, läs detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *